Huomio! Huomio! Hyvät kemiläiset!


Olen outsider-taiteilija Camilla Valkama. Olen aloittanut dokumenttielokuvan tekemisen kemiläisistä ihmisistä ja kemiläisistä sielunmaisemista.

Nyt minulla on etsinnässä ihmisiä, yhteisöjä, työporukoita, bändejä, harrastuspiirejä, opiskelijoita, perheitä ja niin edelleen, teitä jotka olette sidoksissa Kemiin ja jotka haluatte osallistua elokuvaani ja tulla sen kautta näkyviksi.

Hakusessa on kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä ja eläimet ovat myös tervetulleita. Kuvattavien ei tarvitse tehdä muuta, kuin olla omia itsejään omassa ympäristössään. Elokuvassa ei tehdä haastatteluja, vaan näytetään ihmisten elämää, työtä, harrastuksia jne. sellaisenaan.

Teen elokuvan täysin omana projektinani. Hoidan kuvauksen, editoinnin ja niin edelleen. Kuvausajaksi olen arvioinut nyt vuoden. Kuvattaville ei makseta palkkiota.


Toivon lämpimästi, että koette tämän projektin tekemisen arvoiseksi ja haluatte osallistua siihen! Haluan tuoda ihmisiä esille ihmisläheisesti ja osoittaen, että kaikilla meillä on merkitystä.


Ottakaa minuun yhteyttä sähköpostiin valkamatar@gmail.com
Ja kertokaa viestissä hieman itsestänne ja millaisessa ympäristössä haluaisitte näyttäytyä. Kynnys osallistumiseen on matala.

Ystävällisin terveisin Camilla

Ps. Tätä saa jakaa